wie zijn wij?

klein en ervaren

Omniafausta grafisch ontwerp hebben we in 1999 samen opgericht en nog altijd runnen we onze studio met z’n tweeën. Door de jaren heen hebben we samengewerkt met ontwerpers en kunstenaars uit verschillende disciplines. Maar de basis van Omniafausta blijft klein, compact en overzichtelijk. We kennen elkaar door en door en als team vullen we elkaar goed aan.

betrokken, maar ook dwars

Veel projecten beginnen bij ons rond de tafel met luisteren en vragen. We luisteren, stellen vragen, denken mee en stellen nog meer vragen. De eerste stap in elk ontwerpproces is namelijk de briefing helder krijgen, voor beide kanten. Want het is essentieel dat de vraag helder is voordat we antwoorden kunnen formuleren, in welke vorm dan ook.

zonder poeha, maar met stijl

We zijn benieuwd naar alle wilde of strakke plannen, bevlogen poëtische experimenten en bijzondere dromen. Maar wollige managementtaal en opgeblazen, lege luchtkastelen roepen bij ons regelmatig allergische reacties op en we zullen dan ook altijd proberen deze terug te brengen tot een kern van praktische, doch stijlvolle oplossingen.

In onze studio aan het Kleine Geertekerkhof werken we aan opdrachten en eigen werk.
Je bent van harte welkom om langs te komen met je project, van een enkelvoudige flyer tot uitgebreide identiteit, compleet met brochures en website. Zelfs het behang van je werkkamer behoort tot de mogelijkheden.

Voor ons vrije werk onderzoeken we allerlei vormen van ontwerp en illustratie binnen diverse technieken. Zowel analoog als digitaal en combinaties van beide. De uitingen zijn zeer divers en niet makkelijk te vangen onder één noemer. We hebben deze inspirerende uitlaatklep daarom VrijFormaat gedoopt. Het houdt ons open en actief.

Extra interessant wordt het als er kruisbestuivingen plaatsvinden tussen de processen van het vrije werk en de projecten in opdracht.

Bel of mail voor een afspraak en kom langs, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Nog meer zien? Hier vind je een bredere selectie van ons werk