Omniafausta grafisch ontwerp
Kleine Geertekerkhof 6
3511 XG Utrecht
info@omniafausta.com

wie zijn wij?

omniafausta grafisch ontwerp utrecht

Wij zijn Joke en Esther, samen vormen wij sinds eind vorige eeuw Omniafausta grafisch ontwerp.

Omniafausta? Tja, die naam. Ooit in een grijs verleden uit het woordenboek geprikt, periodiek vervloekt, maar uiteindelijk toch mee vergroeid.
En ach, Alle goeds, het kan erger, toch?
En om daar op door te gaan; wat is goed? Goed is wat ons betreft niet per definitie mooi. Een goed concept of ontwerp kan namelijk ook wringen, op het randje zitten of scherp zijn. Het kan vragen oproepen of direct to the point zijn. Goed is het, wanneer inhoud en doel de juiste grafische vertaling hebben gekregen. Van moddervet tot uiterst fragiel, van kleuren die schreeuwen tot monochroom dat stuurs zwijgend toch je aandacht trekt. Om de juiste oplossing te vinden, gaan we in gesprek, denken mee en proberen samen met de opdrachtgever tot de kern te komen.

In ons portfolio zie je een brede selectie van gedane arbeid voor diverse opdrachtgevers. Van filmmakers tot huisartsenposten en van kunstencentrum tot paddenstoelenkweker.
Affiches, boeken, logo’s, huisstijlen, flyers, folders, brochures, websites, divers en eigen projecten.
Meer weten? Mail, bel of kom langs, geheel vrijblijvend.
We zijn te vinden in het centrum van Utrecht, in een historisch schoolgebouw op het Kleine Geertekerkhof nr 6. Dat is in het museumkwartier, tussen de 10 en 15 minuten lopen vanaf het centraal station.

deze website gebruikt cookies voor de functionaliteit.
Ok